Перемога учнів 3-А класу ЗОШ №10! 1 місце!

14 гру­д­ня 2017 року на ба­зі Дрогобицької дитячої юнацької спортивної школи імені І. Боберського серед учнів 3 класів проходили «Веселі старти» присвячені святу Дню Святого Миколая.

Ор­га­ні­за­то­ри спортивного свя­та зі­бра­ли у спор­ти­в­ній за­лі шко­ли ба­га­то ді­тей, вчителів, тренерів, ба­ть­ків. Сьо­го­дні при­мі­щен­ня на­по­в­ни­ло­ся но­ви­ми го­ло­са­ми, но­вою ра­ді­с­тю, но­ви­ми по­чут­тя­ми та емоціями.

Учасники «Веселих стартів» учні 3-А класу 10 школи здобули призове 1 місце!

Гу­ч­на, ве­се­ла му­зи­ка су­про­во­джу­ва­ла свя­то і се­р­ця на­по­в­ню­ва­ла ра­ді­с­тю і ща­с­тям від ве­се­ло­го смі­ху ді­тей. Мої учні змагалися у веселих естафетах, демонструючи неабияку вправність, спритність та волю до перемоги, а з трибун їх підбадьорювали батьки та гості свята.

Поза увагою не залишився жоден учасник – усім дісталися солодкі нагороди. Свя­то за­кін­чи­ло­ся уро­чи­с­тим на­го­ро­джен­ням пе­ре­мо­ж­ців та бурхливими оплесками. Мої учні здобули перемогу – 1 місце!

Дякую організаторам ДЮСШ за проведений такий захід, який проводився з метою формування у дітей звичок до занять фізичною культурою, популяризації здорового способу життя і залучення підростаючого покоління до здорового і активного дозвілля.

Спортивне свято – це свято здоров’я! Я вважаю, що кожен, хто сьогодні був учасником або вболівальником, отримав заряд бадьорості й зміцнив своє здоров’я. Результати змагань свідчать про те, що всі діти дружать з фізкультурою та спортом. Тому я і мої вихованці- переможці бажаємо Всім здоров’я та добра у Новому році!

14 грудня 2017 рік Вчитель 3-А класу

Роман В.О.

Фото

Кiлькiсть переглядiв: 201

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.