Англомовний табір У ЗОШ №10

Цього року з 29.05.2018 по 12.06.2018 р. у Дрогобицькій ЗОШ №10 працював пришкільний англомовний табір "Веселка". Усього в таборі було задіяно понад 40 учнів 6-8 класів, а також працювали волонтери-аніматори 6 учнів-старшокласників. Завдання мовного табору – показати дітям інший, відмінний від шкільного, стиль навчання, де наголос робиться на практичній частині й знаннях, які можна застосувати пізніше в інших сферах. Вчителями англійської мови Барняк Т.К. та Мелько О.М. були заплановані і реалізовані різноманітні форми і методи роботи з дітьми: конкурси, квести, вікторини, мовні майстерні, рольові та лінгвістичні ігри, екскурсії англійською мовою та інші. Робота проводилася відповідно до плану за тематичними днями, а саме: "День знайомств", "Sport Day", "У світі тварин", "Моє рідне місто", "Моя Україна", "День Європи", "Цікавинки про англомовні країни", "Picnic Day", "Прощальна вечірка" тощо.

У рамках програми нашого табору учні щодня мама одне заняття учителями англійської мови, де вони в основному спілкувалися, грали в ігри, виконували проекти. Також були зайняття, на яких учні виготовляли власними руками: сувеніри, стіннівки, проектні роботи; малювали або ліпили – так звана "праця або малювання англійською".

Табір був успішним, тому що діти намагалися користуватися англійською мовою практично весь час і стали більш впевненим у своїх мовних навичах.

Підготувала Барняк Т.К.

Фото

Кiлькiсть переглядiв: 99

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.